Minőségügyi tanácsadás

Az ISO 9001 szabvány alapján bevezetett minőségirányítási rendszerrel már majd minden közepes és nagy logisztikai, szállítmányozási cég rendelkezik.

Vannak, akik erre építik tevékenységüket, a jelenleg érvényes 9001:2015 szabvány szerinti követelmények teljesítése mindennapi munkájuk része. Kockázatot mérnek, alvállalkozóikat értékelik, figyelik és reagálnak környezetük változásaira és rendszeresen megkérdezik ügyfeleiket elégedettségük mértékéről. Ezeket alapján határozzák meg követő intézkedéseiket és fejlesztéseik jövőbeni irányát.

Az ő esetükben abban tudunk segíteni, hogy működő rendszerük „külsős szemmel” történő értékelésével további fejlesztési lehetőségeket, adott esetben egyszerűsítéseket vázoljunk fel, illetve felkészítsük őket a frissített szabványok alkalmazására.

Vannak, akik számára azonban „nyűg”, mert nehezen tudjuk vagy nem akarják beilleszteni korábbi gyakorlatukba, a követelmények teljesítése kizárólag az auditokat megelőző felkészülési időszakra korlátozódik. Ebben az esetben a tanúsítvány megszerzése, illetve meghosszabbítása a lényeg.

Az ő esetükben a Megbízó kérésének megfelelően elvégezzük a belső auditokat – folyamataik működésének átvizsgálását, megállapításainkat rögzítjük, fejlesztési lehetőségeiket felvázoljuk, karban tartjuk vonatkozó dokumentumaikat és ismertetjük, oktatjuk az alapul szolgáló követelményrendszer tartalmát.


Az elmúlt 25 évben a szakmában több mint 50 cégnél vezettük be a minőségirányítási rendszert, és sokuknál évente visszatérünk rendszerük gondozása érdekében.


Erősségünk, hogy Megbízóink számára cégre szabott tanácsadást nyújtunk, munkánk nem vált iparszerűvé.


Érdeklődés esetén hívható: Gyurik Zsuzsanna, telefonszáma: 30-815-8480 vagy email cím: hbardos@t-online.hu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now